EsomarISO 20252MOAISO 20252NIMAISO 20252dutchenglish
 
 
 
Face-to-face enquĂȘteurs  
DESAN Research Solutions, gevestigd in het hart van Amsterdam, is een middelgroot en dynamisch onderzoeksbureau. Onze organisatie werkt voor een breed scala aan opdrachtgevers, zoals gemeenten, branche- en adviesorganisaties en organisaties op het gebied van toerisme en congressen.

We zijn koploper op het gebied van technologische innovatie in onze core business: dataverzameling en -rapportage. Kernwoorden hierbij zijn: betrokkenheid bij zowel klanten als medewerkers en natuurlijk deskundigheid!

DESAN voert voor haar opdrachtgevers regelmatig face-to-face onderzoek uit op diverse locaties in de Randstad of daarbuiten. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld musea, evenementen en congressen, gemeentehuizen of winkelketens.

Onze enquĂȘteurs zijn op deze lokaties een dagdeel of dag aanwezig om bezoekers te interviewen met behulp van tablets. Je werkt hierbij veelal in teamverband en onder begeleiding van een supervisor.
  verder >>>
 
  DESAN Research Solutions, Raadhuisstraat 46, 1016 DG Amsterdam, telefoon: 020 620 1589, fax: 020 638 7299, informatie@desan.nl