EsomarISO 20252MOAISO 20252NIMAISO 20252dutchenglish
 
 
 
Onderzoek Sportgedrag Hagenaars 2014  
januari 2014
In opdracht van de gemeente Den Haag voert DESAN Research Solutions momenteel een mixed-mode onderzoek uit naar sportgedrag onder inwoners van Den Haag. De gemeente Den Haag wil graag weten wat haar inwoners belangrijk vinden op het gebied van sport. Met deze informatie kan de gemeente investeren in sport op een manier die aansluit bij de wensen van Hagenaars. Voor het onderzoek wordt een willekeurige groep Hagenaars benaderd. Deelname is mogelijk door het invullen van een toegezonden schriftelijke vragenlijst, het beantwoorden van de vragen via internet of, later, door deelname aan een telefonische enquête. De antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de richtlijnen van de Marktonderzoeksassociatie.

Het onderzoek is in dezelfde opzet door DESAN ook begin 2010 uitgevoerd. Over mixed-mode opzet, steekproeftrekking en respons per groep van het onderzoek heeft DESAN in nationale en internationale fora een aantal presentaties gegeven, onder ander voor het Nederlandstalig Platform voor Survey-onderzoek (NPSO).
 
  DESAN Research Solutions, Raadhuisstraat 46, 1016 DG Amsterdam, telefoon: 020 620 1589, fax: 020 638 7299, informatie@desan.nl