EsomarISO 20252MOAISO 20252NIMAISO 20252dutchenglish
 
 
 
SBS wint ballonvaart met DESAN quiz op Marketing Information Event  
november 2007
DESAN was ook dit jaar weer met een stand aanwezig op het Marketing Information Event dat gehouden werd op 6 en 7 november jl in Rotterdam. Tijdens dit congres konden bezoekers deelnemen aan de DESAN quiz waarmee dit jaar een ballonvaart voor 2 personen kon worden gewonnen.

De quiz bestond uit een vragenlijst met een aantal luchtfoto’s waarbij de bezoeker moest aangeven om welke lokatie het ging. De antwoorden werden ingevuld op een handheld ofwel pocket pc. Na het invullen werd al direct zichtbaar hoeveel antwoorden de deelnemer goed had.Uit de groep deelnemers die de meeste vragen c.q. lokaties juist hadden geraden, is onlangs een prijswinnaar getrokken. De ballonvaart voor 2 personen gaat naar Shirley van Stappershoef van SBS.

Voor de juiste antwoorden:klikt u hier (presentatie van 1.5MB wordt geladen, de tijd hiervoor is afhankelijk van uw internet verbinding)

Voor meer informatie over het gebruik van handhelds en uitvoering van face-to-face onderzoek kunt u terecht bij Henriëtte Mulder.
 
  DESAN Research Solutions, Raadhuisstraat 46, 1016 DG Amsterdam, telefoon: 020 620 1589, fax: 020 638 7299, informatie@desan.nl