EsomarISO 20252MOAISO 20252NIMAISO 20252dutchenglish
 
 
 
Uitbreiding management team DESAN Research Solutions  
april 2007
Als gevolg van de groei van DESAN Research Solutions is het management team van de organisatie uitgebreid met twee nieuwe leden en op onderdelen zijn de verantwoordelijkheden binnen het MT verschoven.

Andre Smit, oprichter van DESAN, heeft onlangs zijn operationele taken overgedragen maar blijft lid van het management team met als focus innovatie en marketing. Karin Rutten blijft verantwoordelijk voor het commerciële en HRM-beleid binnen de organisatie en Hans Rutjes blijft verantwoordelijk voor grootschalige projecten en benchmarks.

Nieuw binnen het team zijn Ruud Maas en Jannes Hartkamp. Ruud Maas wordt verantwoordelijk voor de ICT-ontwikkeling waaronder ook de unit Interview Technology valt. Jannes Hartkamp zal zich focussen op de interne procesvoering en kwaliteit. Beide nieuwe leden van het management team zijn reeds geruime tijd werkzaam binnen DESAN in verschillende functies en zullen met hun kennis van de organisatie een belangrijke ondersteuning leveren in de verdere groei van DESAN Research Solutions.
 
  DESAN Research Solutions, Raadhuisstraat 46, 1016 DG Amsterdam, telefoon: 020 620 1589, fax: 020 638 7299, informatie@desan.nl