EsomarISO 20252MOAISO 20252NIMAISO 20252dutchenglish
 
 
 
DESAN enquêteert op VSO-Presentatiedag scroll_up_inactive
april 2006
Donderdag 13 april was DESAN met een informatiestand te vinden op de VSO-Presentatiedag. Iedere twee jaar vindt dit congres, waar medewerkers van gemeentelijke en provinciale onderzoek- en statistiekbureaus elkaar ontmoeten, plaats. Zoals bij eerdere edities, sponsorde DESAN het congres ook deze keer door een congresenquête onder de ruim 200 bezoekers uit te voeren. Er werd gevraagd naar de waardering die bezoekers toekenden aan o.a. de vele workshops die op het congres plaatsvonden. Voor de uitvoering van dit onderzoek maakte DESAN gebruik van handhelds (pocket pc’s) met IT-software. Met behulp van deze onderzoeksapparatuur konden de resultaten van het onderzoek direct live gepresenteerd worden.

In de VSO-congresbundel werden twee artikelen van DESAN medewerkers opgenomen. Ten eerste het artikel ‘Interactieve Rapportage, een nieuwe rapportagetechniek’, door Ruud Maas. Daarnaast ontving het artikel ‘Tweeledige interactie in de Rotterdamse VSV-monitor’, door Jannes Hartkamp, een eervolle vermelding van de jury.
 
  DESAN Research Solutions, Raadhuisstraat 46, 1016 DG Amsterdam, telefoon: 020 620 1589, fax: 020 638 7299, informatie@desan.nl