EsomarISO 20252MOAISO 20252NIMAISO 20252dutchenglish
 
 
 
DESAN voert wederom met succes de KWH-congresenquête uit scroll_up_inactive
januari 2006
DESAN heeft in december 2005 voor de tweede maal met succes de KWH-congresenquête uitgevoerd onder een groot aantal bezoekers op Papendal te Arnhem.

Met een select aantal enquêteurs is tijdens het congres een groot aantal bezoekers ondervraagd over hun bevindingen en waardering van dit evenement. De interviews werden tussen de verschillende sessies afgenomen met behulp van gebruiksvriendelijke handhelds (pocket pc’s). Hiervoor is een klein netwerk opgezet en werden de resultaten direct verwerkt en konden deze real-time worden ingezien. Tijdens en bij afronding van het congres was er inzage in de bezoekerswaardering en zijn de congresresultaten kort toegelicht door Erwin Bel, directeur KWH bij afsluiting van het congres.

KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector), waarvoor DESAN de dienstverlening van corporaties aan huurders periodiek meet, organiseert jaarlijks een congres voor corporaties en huurdersbelangenverenigingen in Nederland.

Dit jaar was er een speciaal congres georganiseerd te ere van hun tien jarig bestaan in congres- en bezoekerscentrum Papendal te Arnhem. Minister Dekker heeft tijdens het congres een lezing gegeven en naast een interessant dagprogramma, werd de KWH-trofee uitgereikt aan Woonunie voor de best presterende corporatie van 2005. Voor meer info zie www.KWH.nl
 
  DESAN Research Solutions, Raadhuisstraat 46, 1016 DG Amsterdam, telefoon: 020 620 1589, fax: 020 638 7299, informatie@desan.nl