Fiscale Monitior Belastingdienst 2022

Van mei tot en met juli voert DESAN weer de dataverzameling uit voor de Fiscale Monitor, een belangrijk jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek van de Belastingdienst.

Van mei tot en met juii 2022 voert DESAN voor de Belastingdienst de dataverzameling uit voor de Fiscale Monitor 2022. De Fiscale Monitor is een belangrijk klanttevredenheidsonderzoek van de Belastingdienst. De monitor meet sinds 1994 jaarlijks percepties en gedrag van belastingplichtigen, douaneklanten, toeslaggerechtigden en dienstverleners met betrekking tot het functioneren en het imago van de Belastingdienst, de waardering van de dienstverlening, het aangifteproces, belastingmoraal en compliance.

DESAN voert vanaf 2014 de Fiscale Monitor uit. Voor meer informatie over het onderzoek, zie www.fiscalemonitor.nl.

Share the Post:

Related Posts

Werkgeversonderzoek UWV volop in het nieuws

Sinds 2020 voert DESAN jaarlijks het UWV Werkgeversonderzoek uit, een landelijk onderzoek over de werving van personeel. In 2022 deden ruim 4500 werkgevers mee, grotendeels telefonisch, deels online. UWV publiceert een reeks analyses op basis van het onderzoek.

Read More

DESAN opnieuw ‘geslaagd’ voor ISO 27001 en 20252

Tussentijdse externe audits (surveillances) in oktober 2022 hebben de certificeringen van DESAN Research Solutions voor ISO 27001:2017 (‘informatiebeveiliging’) en ISO 20252:2019 (‘markt- en opinieonderzoek’) opnieuw bevestigd. Voor 20252 is de volgende volledige audit in 2023, voor 27001 in 2024.

Read More

Onderhoud Datacenter & Website

Vrijdag 1 december en zaterdag 2 december zijn er werkzaamheden gepland in het datacenter, hierdoor is onze website onbereikbaar.

Mocht u na 2 december storing op uw applicatie ondervinden, laat ons dit direct weten.

× Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday