Van mei tot en met juli voert DESAN weer de dataverzameling uit voor de Fiscale Monitor, een belangrijk jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek van de Belastingdienst.

DESAN sponsort MIE 2024

Van mei tot en met juii 2022 voert DESAN voor de Belastingdienst de dataverzameling uit voor de Fiscale Monitor 2022. De Fiscale Monitor is een belangrijk klanttevredenheidsonderzoek van de Belastingdienst. De monitor meet sinds 1994 jaarlijks percepties en gedrag van belastingplichtigen, douaneklanten, toeslaggerechtigden en dienstverleners met betrekking tot het functioneren en het imago van de Belastingdienst, de waardering van de dienstverlening, het aangifteproces, belastingmoraal en compliance.

DESAN voert vanaf 2014 de Fiscale Monitor uit. Voor meer informatie over het onderzoek, zie www.fiscalemonitor.nl.

Share the Post:

Related Posts

mie2024

Mie 2024

Op 13 & 14 maart 2024 vindt de 22ste editie plaats van het grootste Data & Insights Event van de Benelux. Onder de noemer ‘Discover The Art of Data & Insights’ worden de laatste trends en ontwikkelingen in het vakgebied gepresenteerd aan zo’n 1.500 (digital) marketeers, data-analisten, researchers en andere data- & insights-professionals.

Read More

Werkgeversonderzoek UWV volop in het nieuws

Sinds 2020 voert DESAN jaarlijks het UWV Werkgeversonderzoek uit, een landelijk onderzoek over de werving van personeel. In 2022 deden ruim 4500 werkgevers mee, grotendeels telefonisch, deels online. UWV publiceert een reeks analyses op basis van het onderzoek.

Read More