Donderdag 23 juni a.s. vindt in de Jaarbeurs in Utrecht het VSO-Congres 2022 plaats, met als thema 'lerende organisaties'. Ook DESAN is natuurlijk weer present.

DESAN sponsort MIE 2024

Donderdag 23 juni a.s. vindt in de Jaarbeurs in Utrecht het VSO-Congres 2022 plaats. Het congres – veel bezocht door onderzoekers, statistisch medewerkers, beleidsmedewerkers van gemeenten, provincies en het Rijk – heeft dit keer als thema ‘lerende organisaties’.

Keynote speakers Mathieu Weggeman (hoogleraar Organisatiekunde) en Caroline Nevejan (Chief Science Officer van de stad Amsterdam) vertellen ’s ochtends wat het betekent om te werken in en bij te dragen aan een lerende organisatie. Het middagprogramma bestaat uit een aantal rondes met seminars en workshops.

Ook DESAN is natuurlijk weer van de partij. Voor meer informatie over het congres: www.vsocongres.nl

Share the Post:

Related Posts

mie2024

Mie 2024

Op 13 & 14 maart 2024 vindt de 22ste editie plaats van het grootste Data & Insights Event van de Benelux. Onder de noemer ‘Discover The Art of Data & Insights’ worden de laatste trends en ontwikkelingen in het vakgebied gepresenteerd aan zo’n 1.500 (digital) marketeers, data-analisten, researchers en andere data- & insights-professionals.

Read More

Werkgeversonderzoek UWV volop in het nieuws

Sinds 2020 voert DESAN jaarlijks het UWV Werkgeversonderzoek uit, een landelijk onderzoek over de werving van personeel. In 2022 deden ruim 4500 werkgevers mee, grotendeels telefonisch, deels online. UWV publiceert een reeks analyses op basis van het onderzoek.

Read More