VSO-Congres ‘Kennis als vermogen – aan de slag in Lerende Organisaties’

Donderdag 23 juni a.s. vindt in de Jaarbeurs in Utrecht het VSO-Congres 2022 plaats, met als thema 'lerende organisaties'. Ook DESAN is natuurlijk weer present.

Donderdag 23 juni a.s. vindt in de Jaarbeurs in Utrecht het VSO-Congres 2022 plaats. Het congres – veel bezocht door onderzoekers, statistisch medewerkers, beleidsmedewerkers van gemeenten, provincies en het Rijk – heeft dit keer als thema ‘lerende organisaties’.

Keynote speakers Mathieu Weggeman (hoogleraar Organisatiekunde) en Caroline Nevejan (Chief Science Officer van de stad Amsterdam) vertellen ’s ochtends wat het betekent om te werken in en bij te dragen aan een lerende organisatie. Het middagprogramma bestaat uit een aantal rondes met seminars en workshops.

Ook DESAN is natuurlijk weer van de partij. Voor meer informatie over het congres: www.vsocongres.nl

Share the Post:

Related Posts

Werkgeversonderzoek UWV volop in het nieuws

Sinds 2020 voert DESAN jaarlijks het UWV Werkgeversonderzoek uit, een landelijk onderzoek over de werving van personeel. In 2022 deden ruim 4500 werkgevers mee, grotendeels telefonisch, deels online. UWV publiceert een reeks analyses op basis van het onderzoek.

Read More

DESAN opnieuw ‘geslaagd’ voor ISO 27001 en 20252

Tussentijdse externe audits (surveillances) in oktober 2022 hebben de certificeringen van DESAN Research Solutions voor ISO 27001:2017 (‘informatiebeveiliging’) en ISO 20252:2019 (‘markt- en opinieonderzoek’) opnieuw bevestigd. Voor 20252 is de volgende volledige audit in 2023, voor 27001 in 2024.

Read More
× Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday