DESAN sponsort jubileumeditie MIE

DESAN sponsort de 20ste editie van het Marketing Insights Event (MIE), dat op 20 en 21 september plaatsvindt in de Jaarbeurs (Supernova) in Utrecht

Op 20 en 21 september 2022 vindt de 20ste editie plaats van Nederlands grootste event op het gebied van data en insights, het Marketing Insights Event (MIE). Tijdens het MIE, in de Jaarbeurs (Supernova) in Utrecht, worden de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied gepresenteerd.

DESAN is aanwezig op dit belangrijke event voor data-analisten, insights managers en research professionals en is traditiegetrouw weer sponsor. Tijdens deze jubileumeditie sponsort DESAN de Round Table Areas op de beursvloer waar onze projectleiders tijdens de koffie/thee breaks voor u klaar staan. We maken graag met u kennis of praten met plezier even bij. U bent op beide congresdagen van harte welkom. Tot op het MIE?

Voor meer informatie over het MIE, zie www.mie.nl

Share the Post:

Related Posts

Werkgeversonderzoek UWV volop in het nieuws

Sinds 2020 voert DESAN jaarlijks het UWV Werkgeversonderzoek uit, een landelijk onderzoek over de werving van personeel. In 2022 deden ruim 4500 werkgevers mee, grotendeels telefonisch, deels online. UWV publiceert een reeks analyses op basis van het onderzoek.

Read More

DESAN opnieuw ‘geslaagd’ voor ISO 27001 en 20252

Tussentijdse externe audits (surveillances) in oktober 2022 hebben de certificeringen van DESAN Research Solutions voor ISO 27001:2017 (‘informatiebeveiliging’) en ISO 20252:2019 (‘markt- en opinieonderzoek’) opnieuw bevestigd. Voor 20252 is de volgende volledige audit in 2023, voor 27001 in 2024.

Read More

Onderhoud Datacenter & Website

Vrijdag 1 december en zaterdag 2 december zijn er werkzaamheden gepland in het datacenter, hierdoor is onze website onbereikbaar.

Mocht u na 2 december storing op uw applicatie ondervinden, laat ons dit direct weten.

× Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday