DESAN sponsort de 20ste editie van het Marketing Insights Event (MIE), dat op 20 en 21 september plaatsvindt in de Jaarbeurs (Supernova) in Utrecht

DESAN sponsort MIE 2024

Op 20 en 21 september 2022 vindt de 20ste editie plaats van Nederlands grootste event op het gebied van data en insights, het Marketing Insights Event (MIE). Tijdens het MIE, in de Jaarbeurs (Supernova) in Utrecht, worden de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied gepresenteerd.

DESAN is aanwezig op dit belangrijke event voor data-analisten, insights managers en research professionals en is traditiegetrouw weer sponsor. Tijdens deze jubileumeditie sponsort DESAN de Round Table Areas op de beursvloer waar onze projectleiders tijdens de koffie/thee breaks voor u klaar staan. We maken graag met u kennis of praten met plezier even bij. U bent op beide congresdagen van harte welkom. Tot op het MIE?

Voor meer informatie over het MIE, zie www.mie.nl

Share the Post:

Related Posts

mie2024

Mie 2024

Op 13 & 14 maart 2024 vindt de 22ste editie plaats van het grootste Data & Insights Event van de Benelux. Onder de noemer ‘Discover The Art of Data & Insights’ worden de laatste trends en ontwikkelingen in het vakgebied gepresenteerd aan zo’n 1.500 (digital) marketeers, data-analisten, researchers en andere data- & insights-professionals.

Read More

Werkgeversonderzoek UWV volop in het nieuws

Sinds 2020 voert DESAN jaarlijks het UWV Werkgeversonderzoek uit, een landelijk onderzoek over de werving van personeel. In 2022 deden ruim 4500 werkgevers mee, grotendeels telefonisch, deels online. UWV publiceert een reeks analyses op basis van het onderzoek.

Read More